Rumored Buzz on محافظ برق
Rumored Buzz on محافظ برق
Blog Article
دلایل متعددی میتوان برای خراب شدن و سوختن محافظ برق نام برد اما دو مورد از مهمترین دلایل خرابی و سوختن محافظ برق وارد شدن جریان برق بیشتر از محدوده ولتاژ مناسب و خرابی دستگاه متصل به محافظ برق است که باعث وارد شدن آسیب به قطعات مختلف محافظ و در نتیجه سوختن آن میشود.
محافظهای برق نیز ظرفیتهای ولتاژ متفاوتی دارند. ازاینرو، میتوان آنها را نیز بر اساس حداکثر ولتاژی که تحمل میکنند؛ دستهبندی کرد.
در صورت اعلام علاقمندی خوانندگان در یک مقاله دیگر عملکرد به تشریح عملکرد این مدار می پردازیم.
دلیل صدای لنت ترمز، علت سوت کشیدن و جیغ زدن لنت ترمز هنگام ترمز گیری
از دیگر قطعات خراب شونده و ممکن است کیلد برق یا قطعی در سیم ها باشد که براحتی با مولتی متر می توان قطع یا وصل بودن پی برد.
ولی برای منازل مسکونی قدیمی که کنتور ۱۵ آمپر دارند، یا برای منازلی که می دانید حداکثر ۲۰ آمپر جریان مصرفی دارند می توانید از دستگاه محافظ ولتاژ تکفاز استفاده کنید.
برای اینکه در سیستم محافظ برق مرکزی بهترین تجهیز را به کار بگیرید باید تفاوت های کنتاکتورها و رله را بشناسید. رله به عنوان یکی از تجهیزاتی است که کنتاکت های درون آن با تغییر وضعیت می توانند در جریان برق مناسب، تغییرات لازم را ایجاد نمایند.
در آن مقاله مهندس کفایتی عزیز به ما روش نصب و سیمکشی محافظ برق ساختمان را آموزش داد. حالا در این آموزش من میخواهم به شما یاد بدهم که با تجهیزاتی که خودتان از قبل دارید یک محافظ کلی ولتاژ برق ساختمان بسازید تا نیازی نباشد که برای خرید مدل های آماده هزینه زیادی کنید، و از طریق آن از تمام وسایل برقی منزل محافظت کنید.
مهندس مرادی گفت: ۱۴۰۲/۰۷/۱۹ در ۸:۱۵ ق٫ظ سلام، کیفیتشون قابل قبول هست. برای مصارف بالا اگر کنتاکتور هم کنارش محافظ برق ساختمان وصل کنید که عالی میشه.
احتمالا ولتاژ خونه اونقدر افت نکرده که محافظ دوشاخه ای متوجه بشه.
بهترین روش شستشوی کاتالیزور خودرو صد در صد عملی با کمترین هزینه
چگونه قبض برق را پیامکی دریافت کنیم؟
آنگاه در ادامه برای دوستان با حوصله به سراغ توضیحات تکمیلی میروم.
از شما بابت همکاری متشکریم... آیا از قیمت های ما رضایت دارید؟ بله خیر